Ticket #159 (closed: fixed)

Opened 11 years ago

Last modified 11 years ago

Options- group color not changing in Ecosim

Reported by: carieh Owned by: administrator
Priority: normal Milestone: Ecopath 6: build 6.0.7
Component: Overall GUI Version:
Severity: minor Keywords:
Cc:

Description

So assuming I am using this correctly. . . I loaded an existing model (lab 1 Aug 6 created) and I went to the tools->options->model-> color and then changed all of the group colors to new ones. Then I went to Ecosim to run the model, and the colors remained at the default.

Please send this back if this is not what I am meant to test.

Change History

comment:1 Changed 11 years ago by administrator

has duplicate #278

comment:2 Changed 11 years ago by jeroens

No, you did well to test this, thanks.

comment:3 Changed 11 years ago by user8

Hi Jeroen,

Two causes:

  1. In cEcopathGroupInput, when UI do

grp.PoolColorArgb? = m_PoolColor(i).ForeColor?

The following property actually swaps R and B value..

Public Property PoolColorArgb?() As System.Drawing.Color

Get

Dim iColor As Integer = Me.PoolColor?
Return Drawing.Color.FromArgb?(255, (iColor >> 16) And &HFF, (iColor >> 8) And &HFF, iColor And &HFF)

End Get
Set(ByVal? value As System.Drawing.Color)

Me.PoolColor? = (value.R << 16) + (value.G << 8) + value.B

End Set

End Property


  1. After that, Could you check if that color has been saved to DB? If not, The biomass run form won't get the latest color from DB, when it fails, it will call

default color.

-- F

comment:4 Changed 11 years ago by jeroens

The colours now change upon a new run. This is a partial fix; I will try to make the colours update instantaneaously.

comment:5 Changed 11 years ago by jeroens

Solved in build 6.0.3.2

Note: See TracTickets for help on using tickets.