Ticket #376 (closed: fixed)

Opened 11 years ago

Last modified 10 years ago

edit groups>color scheme not consistent

Reported by: carieh Owned by: administrator
Priority: normal Milestone: Ecopath 6: build 6.0.7
Component: Database / Import Version:
Severity: minor Keywords:
Cc:

Description

version 6.0.3.7
lab 3 model created Jan 8
when creating a new model, there are a few errors when creating groups and the associated color schemes....

  1. the first time I created groups, the color scheme appeared to be fine. Once I closed the edit groups interface, the first group had a red color (same as before), but the rest of the groups had a black color.
  1. I went back into the edit groups interface and selected the alternate color selection, which appeared correct (all groups had a different color) and went to run ecosim. The first group (Striped Bass) had a red color which appeared on the output graph. However, none of the other groups appear on the graph in color. There are grey lines to represent where the groups are, but you cannot select say the second group(other prey) in orange, only a grey line appears.
  1. Third attempt...Back to edit groups and this time I select the Color scale selection. Now the last group is red, but the first group now has a white color assigned to it. I try to run this in Ecosim anyways and there are grey lines to represent where the groups should be, but I cannot get any of them to select in color.
  1. I go to edit groups and hand select colors for each group.I get the same issue here as in point 2. Only the first group color shows up on the Ecosim Output screen

Change History

comment:1 Changed 11 years ago by administrator

related to #278

comment:2 Changed 10 years ago by jeroens

Fixed after build 6.0.3.13
Really

Note: See TracTickets for help on using tickets.