Ticket #535 (closed not assessed: fixed)

Opened 10 years ago

Last modified 8 years ago

CPUE time series not scaled to biomass trajectories for some series

Reported by: cathyb Owned by: cathyb
Priority: normal Milestone: Ecopath 6: release 6.0.8
Component: Ecosim Version:
Severity: minor Keywords:
Cc:

Description

I found that a couple of my time series for CPUE were not plotting properly whereas they had in 5 i.e. the predicted biomass trajectories were somewhere through the CPUE data points in 5 but quite far off in 6. But only for those two series. When I examined the data points, they were 2-3 decimal points i.e for example 0.003 whereas all other data were usually several orders of magnitude higher e.g. 1.3 or 13 etc. The difference in scale was because I had used different data to calculate them and the results were way different from my other CPUE estimates. Is there a new requirement on data in order for time series to work correctly? I will recheck my data to see if they can be improved.

Change History

comment:1 Changed 9 years ago by shermanl

  • Type set to not assessed

comment:2 Changed 9 years ago by shermanl

  • Milestone changed from Ecopath 6: build 6.0.7 to Ecopath 6: build 6.0.8

comment:3 Changed 9 years ago by shermanl

  • Owner shermanl deleted

comment:4 Changed 8 years ago by shermanl

  • Owner set to cathyb

Cathy, We address the scaling issue after this. Did the fix address this bug? Do you mind checking and resolve as fixed? Thanks.

comment:5 Changed 8 years ago by shermanl

  • Status changed from assigned to closed
  • Resolution changed from open to fixed

from Cathy.Bulman@…
to s.lai@…
date Wed, Mar 24, 2010 at 2:42 PM
subject RE: One more bug
signed-by csiro.au

Hi Sherman

Had a closer look at this one just to check . Everything seems to be working ok. I checked my cpue data on the plots and all looks fine. I may have changed the cpue data since that bug was lodged but seems ok now.

Note: See TracTickets for help on using tickets.