Ticket #762 (closed assessed: fixed)

Opened 8 years ago

Last modified 8 years ago

Ecopath Model Description page fails on updated databases

Reported by: joeb Owned by: joeb
Priority: high Milestone: Ecopath 6: release 6.1.1
Component: Ecopath Version:
Severity: major Keywords:
Cc:

Description

It seems that the EwE model description interface is exploding on the cEwEModel.NumYears?() variable. This value is suppose to be non zero but seems to get loaded as zero from databases that have been updated. This should be ok as the updown control has a min value of zero and should be able to handle the zero. However the min value for NumYears? in the cEwEModel constructor is one and this seem to be causing the issue. I haven’t been able to figure out why the format provider throws an exception when it tries to set the value of the control to zero but it does… As a temp solution I have set the min value of cEwEModel.NumYears?() to zero and the Model description form can now load. We should set the default in the database to one and not zero and it may not be a bad idea to figure out why this throws and exception instead of doing something graceful…

Change History

comment:1 Changed 8 years ago by jeroens

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

comment:2 Changed 8 years ago by jeroens

  • Status changed from closed to reopened
  • Resolution fixed deleted

comment:3 Changed 8 years ago by jeroens

  • Owner changed from jeroens to joeb
  • Status changed from reopened to assigned

comment:4 Changed 8 years ago by jeroens

  • Status changed from assigned to closed
  • Resolution set to fixed

Joe fixed this; 0 is now a valid value for NumYears?

Note: See TracTickets for help on using tickets.