Ticket #792 (closed assessed: fixed)

Opened 8 years ago

Last modified 8 years ago

plugins in BETA

Reported by: maciejt Owned by: jeroens
Priority: high Milestone: Ecopath 6: release 6.1.1
Component: Overall Plugins Version:
Severity: major Keywords: Network analysis, extractor, plugins
Cc: mtt@…

Description (last modified by jeroens) (diff)

BETA ver. 6.1.0.1010 do not recognize plugins like Network Analysis and Results Extractor even if been marked during instalation process.

It is not possible to add plugins using Tools/options window

Change History

comment:1 Changed 8 years ago by jeroens

  • Type changed from NOT SET to assessed
  • Severity changed from NOT SET to major
  • Milestone set to Ecopath 6: release 6.1.1

comment:2 Changed 8 years ago by jeroens

Moved Help/About/Ver? issue to ticket#793

comment:3 Changed 8 years ago by jeroens

  • Description modified (diff)

Hmm,

comment:4 Changed 8 years ago by jeroens

Wow, that is crazy - the beta installs the plug-ins but they do not show up in the tools window, not are they loaded. In debug mode the plug-ins load perfectly well. Digging in.

comment:5 follow-up: ↓ 6 Changed 8 years ago by jeroens

Even stranger:

  • Uninstalling the beta and reinstalling made EwE recognize the plug-ins.
  • Changing the auto-update settings seem to have no effect; plug-ins are consistently loaded.

Keeping at it

comment:6 in reply to: ↑ 5 Changed 8 years ago by maciejt

maybe it is important: system is Win7 64bit

after instalation/reinstalation system ask to reinstal EwE6 beta
EwE do not recognize plugins, but also all fetures from EwE5 (flows, piramids)
when try to lunch plugins using Options/tools windows EwE indicate error

Data Pedigree visible but dosn't work

comment:7 Changed 8 years ago by jeroens

Thanks for the further suggestions, Maciej. I just found a hook: the plug-ins do not show up only when the EwE.settings file is missing.

comment:8 Changed 8 years ago by jeroens

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Maciej, I have moved some of the things that you reported to separate tickets. For now, the issue of missing plug-ins at startup is resolved.

Note: See TracTickets for help on using tickets.